• cadentreprisesgroup is een Belgisch consulting-engineering kantoor met internationale klanten op het gebied van analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van constructies, machines, constructiebouw en civiele constructies, civil Engineering,transportsystemen,offshorediensten,manufacturing,robotsystemen,fabriekprocessen, Life Sciences en IT. Wij hebben ons kantoor in België.

  • Bij cadentreprisesgroup staan de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze partners en de ontwikkeling van onze consultants centraal. Als gevolg hiervan behoord cadentreprisesgroup tot de toekomstbedrijven.

  • Zoekt u experts op het gebied gebied van analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van constructies, machines, constructiebouw en civiele constructies,civil Engineering,transportsystemen,offshorediensten,manufacturing,robotsystemen,fabriekprocessen, Life Sciences en IT voor middellange of langetermijn projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +32 0499 48 58 97 of decavele@hotmail.com. Wij kijken ernaar uit om samen met uw doelen te verwezenlijken.

  • CadEntreprisesgroup is  actief wereldwijd en volgt de ontwikkelingen op gebied van zowat alle technologieën in alle sectoren. CadEnterprisesgroup heeft in zo goed als alle belangrijke sectoren de nodige oplossingen geïmplementeerd: Voeding, Pharma, Chemie-Pertochemie, Zware industrie,bouw,Maritieme-offshore, Logistiek,civiele enzovoorts.
Vanzelfsprekend evolueren onze oplossingen mee met de - steeds veeleisender wordende - regelgeving.
Civiele technieken    Zware industrie     Maritieme en offshore 

 

Civiele Technieken

 

 

 

Zware industrie

 

 

 

Maritieme en offshore

 

Automation manufacturer

 

Chemie en petrochemie

 

Hightech-technologie

 

Automation manufacturer

 

 

 

Chemie en petrochemie

 

 

 

Hightech-technologie

 

 

About Us

 

Where dreams come home

Cadentreprises is een jong consultancy-engineering bureau met een fascinatie voor de mogelijkheid die nieuwe producten en technologieën bieden in alle sectoren en in al zijn facetten. Omdat die ons als mensheid verder brengen. Het maakt ons leven makkelijker. Het maakt ons werk makkelijker. We vinden het prachtig dat we daaraan kunnen bijdragen. Daar staan we elke dag voor op. Met de overtuiging dat we met onze kennis, nieuwsgierigheid en enthousiasme het verschil kunnen maken voor onze klanten. Wij investeren continu in nieuwe mensen die voor ons op lange een termijn een meerwaarde bieden en zo hun expertise verder kunnen uitbouwen. Iedere persoon die bij ons in dienst is krijgt de kan s om zich te bewijzen in zijn vakgebied, dat zorgt ervoor dat iedere werknemer los van welk niveau  tot zijn recht komt in ons bedrijf. De wereld evolueert aan een sneltempo waardoor wij verplicht zijn m onze werknemers de kans te geven zich bij te scholen zodat iedereen bij ons van welk vakgebied ook op de hoogte blijft van de evolutie en vernieuwing van alle technologieen.

ve tekst in te vullen

Projectontwikkeling

 

Projectontwikkeling

 

Logo